Blog

WIJ ZIJN TERUG OPEN!

We hebben jullie gemist! Het hele winkelgebeuren heeft – zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben – een transformatie ondergaan. Wegens de vele beperkingen m.b.t. het aantal personen in de winkel, de hygiënische maatregelen enz.. zullen we proberen het voor u zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Wij hebben voor jullie een veilige omgeving gecreëerd zodat er in alle rust kan gekozen worden.

Daarom vragen we u om zoveel mogelijk op afspraak te komen, zodat de nodige tijd kan voorzien worden en u niet onnodig lang hoeft te wachten. Afhalingen van lenzen en kleine aanpassingen aan uw bril kunnen uiteraard zonder afspraak. Dit kan telefonisch (Asse : 02 452 23 93; Vilvoorde 02 251 48 81) of via mail naar : info@optiek-weytjens.be

Oogmetingen kunnen pas vanaf 18 mei plaatsvinden (op afspraak, onder voorbehoud van wijzigingen).

12 mei 2020 Nieuws